Μετεγκατάσταση κεντρικής αποθήκης

  Μεταφορά έδρας Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕΒΕ

 

Εδώ και 38 χρόνια στον κλάδο της εισαγωγής και εμπορίας μηχανημάτων και εργαλείων, η Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕΒΕ στοχεύει  στην  διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, εντάσσοντας στη στρατηγική της και τη συνεχή βελτιστοποίηση των λειτουργικών διαδικασιών, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υποδομών της.

 

Στα τέλη του 2021 προχωρήσαμε στη μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέες, σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, ενώ διατηρήθηκαν οι περιφερειακές αποθήκες σε Κορωπί και Ασπρόπυργο. Αθροίζοντας τις υπάρχουσες αποθήκες μας, το σύνολο των αποθηκευτικών χώρων ανέρχεται πλέον σε 18.000 τ.μ. που μας καθιστούν μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου στα Βαλκάνια.

 

Στους νέους χώρους λειτουργούν τα κεντρικά γραφεία, η κεντρική αποθήκη της εταιρείας, το τμήμα ανταλλακτικών και service καθώς και ειδικά διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος με τα προϊόντα της εταιρείας για όλους τους συνεργάτες.

 

Οι νέες εγκαταστάσεις, εξυπηρετούν στο έπακρο τη ροή εργασιών, αποτελούν ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας και είναι απολύτως προσανατολισμένες στην ταχεία εξυπηρέτηση των πελατώντης Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΕΒΕ εντός και εκτός Ελλάδος.