Μεγάλη Επένδυση σε Νέες Εγκαταστάσεις

                                                            

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η NIKOLAOUTOOLS μόλις ολοκλήρωσε την αγορά του κέντρου αποθήκευσης και διανομής γνωστής μεγάλης αλυσίδας σούπερ-μάρκετ στο Μαρκόπουλο. Η επένδυση αυτή στόχο έχει να συμβάλλει στην μεγάλη ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων που προσφέρουμε, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε σύγχρονου τεχνικού καταστήματος σε ετοιμοπαράδοτα μηχανήματα, εργαλεία χειρός, αναλώσιμα, είδη χρωματοπωλείου και είδη προστασίας.
 
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα logistic centers της περιοχής, στην καρδιά της ΒΙ.ΠΕ. Μαρκοπούλου, έχοντας άμεση πρόσβαση στους κεντρικούς οδικούς άξονες, σε συνολική επιφάνεια οικοπέδου 17 στρεμμάτων.
 
Διαθέτει συνολικό στεγασμένο χώρο 10.000 τ.μ., υπερσύγχρονη αποθήκη με 9 υδραυλικές ράμπες φόρτωσης, γραφειακούς χώρους 1.000 τ.μ., αίθουσα συνεδριάσεων και μεγάλο εκθεσιακό χώρο 600 τ.μ.  Στο κτίριο θα εγκατασταθούν συστήματα αποθήκευσης και εκτέλεσης παραγγελιών WMS τελευταίας τεχνολογίας και θα διαμορφωθεί νέο υπερσύγχρονο τμήμα service.

 
Αθροίζοντας τις υπάρχουσες αποθήκες μας, το σύνολο αποθηκευτικών χώρων ανέρχεται πλέον σε 18.000 τ.μ. που μας καθιστούν μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εργαλείων στα Βαλκάνια.
 
Η μετεγκατάσταση της έδρας μας θα ολοκληρωθεί πριν το τέλος του έτους και θα έχει ως αποτέλεσμα την ακόμα καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας καθώς και την επέκταση των εξαγωγών μας.

NIKOLAOUTOOLS.

Μεγαλώνουμε Μαζί.